dissabte, 26 de gener del 2008

Broken Screen. Doug Aitken i Narratives no Linials

Broken Screen es un compendi de converses informals entre l'artista Doug Aitken i una llista de 26 artistes escollits amb cura entre cineastes, dissenyadors i arquitectes. En part guía, en part manifest, el llibre ofereix una mirada fresca sobre com crear en un món que incrementa la seva fragmentació. Per discussions casuals i directes Broken Screen ofereix una navegació detallada per les idees arredera del llenguatge, la importància del llenguatge visual que rau a les narratives no lineals, va partir pantalles, i fragmentà planols visuals que defineixen les imatges del moviment més vanguardista.
Photobucket - Video and Image Hosting

Presentat en 26 capítuls il·lustrats, el focus rau en trencar la narrativa linial en les arts visuals per l'utilització d'imatges treballades per articular la seva velocitat i fragmentació a la vida moderna. Per sobre de tot, Broken Screen es una oportunitat ínica per als lectors de conèixer els pensaments i creences personals d'aquests artistes amb les seves pròpies imatges i somnis, sense filtres comercials ni crítics, i amb clau de conversa entre amics. També produeix un manifest cultural per a la generació de sistemes de comunicació/expressió i entenent el moment actual com a creador de futur, segons el semiòleg Marshall McLuhan en El Medi es el Massatge. Amb el seu accesible estil coloquial, un futurista disseny gràfic i més de 300 imatges. Broken Screen s'extén per l'Art, el Cinema, Disseny i Arquitectura om un document que reflexa el pensament del nostre temps.
Photobucket - Video and Image Hosting

Doug Aitken entrevista a 26 creadors audiovisuals, entre d'altres:
Gus Van Sant. Elephant -Short film Version

Olafur Eliasson, a la Tate Modern

Ens agrada Pipilotti!


Eija-Liisa Ahtila, Robert Altman, Kenneth Anger, John Baldessari, Chris Burden, Brucce Conner, Claire Dennis, Stan Douglas, Olafur Eliasson, Pablo Ferro, Mike Figgis, Werner Herzog, Gary Hill, Carsten Höller, Pierre Huyghe, Alejandro Jodorowsky, Rem Koolhas, Greg Lynn, Carsten Nicolai, Hans Ulrich Obrist, Richard Prince, Pipilotti Rist, Ugo Rondinone, Ed Ruscha, Amos Vogel Robert Wilson y Doug Aitken...

Published By: D.A.P, Inc
Format: Paperback, 7 x 9,5 in. / 288 pgs / 310 color / 65 b&w /English